miercuri, 26 septembrie 2012

Extensii par natural DA sau NU? Daca da, cand si cum?!?!

Peste tot in mediul virtual, si mai ales pe site-urile de specialitate, vedem indemnuri directe: "Fii feminina! Pune-ti extensii!"....nu ca ar fi un lucru iesit din comun acest indemn....dar, ma intreb si eu...oare cate din aceste site-uri explica si precautiile care trebuiesc luate la montarea extensiilor, si mai ales, ce trebuie sa stii cand alegi sa iti pui extensii?

Intrebarile cele mai comune sunt:- Extensiile pot dauna parului meu natural?- Imi poate cadea parul din cauza extensiilor?- Daca am parul rar si firul de par nu e puternic pot opta pentru montarea extensiilor? - Pot sa imi colorez si sa imi pieptan parul cu extensii asa cum procedam inainte cu parul meu natural?- Cat timp tine o extensie?


Cam acestea sunt intrebarile cele mai frecvente care mi-au fost puse de-a lungul timpului. Daca mai ai si alte intrebari scrie-mi fara rezerve pe contact@shehairextension.ro, mai jos la comentarii sau pe pagina oficiala de facebook  http://www.facebook.com/pages/SHE-by-Socap-Romania/351071588311411 si voi incerca sa iti raspund in cel mai scurt timp posibil.


Buuun, hai acum sa incercam impreuna sa facem putina lumina in hățișul asta de nedumeriri!Exista diferite tipuri de extensii  pentru diferite texturi de par...asa se face ca extensiile cu cheratina sunt recomandate pentru firul de par gros, sanatos,care nu se rupe usor si rezista unei greutati de cel putin 80 grame...avand in vedere ca o suvita are 0,80 grame, iar numarul minim de extensii pentru prelungire si volum este de 100 bucati (...si aici.....e discutabil totul, cunosc o persoana care si-a montat 230 de bucati!!!). 

Garantia extensiilor cu keratina este in general intre 3 si 6 luni in functie de modul de intretinere (stii ca sunt site-uri care ofera si un an jumatate garantie???!?!?! lol)
Deoarece extensiile nu se hranesc de la radacina ca parul obisnuit, necesita o mai mare atentie, ingrijire si hidratare, deci dragele mele, inainte de a recurge la ideea extensiilor de orice fel (in cazul de fata vorbim in special despre extensiile cu keratina) trebuie sa va ganditi daca dispuneti de timpul si rabdarea necesara ingrijirii lor. De ce spun asta? Pentru ca fiecare detaliu conteaza si va face (sau nu) ca intreaga ta podoaba capilara sa arate ca de zile mari si sa dureze mai mult si mai estetic.
Exemplific: conteaza de exemplu modul in care iti perii parul; daca inainte il pieptanai rapid si inainte de a se fi uscat, acum nu mai poti face acest lucru deoarece risti sa-ti smulgi extensiile. "Cu rabdarea treci si marea!" ....asa ca trebuie sa astepti pana cand parul tau este complet uscat, apoi, cu un pieptan cu dintii rari sau o perie profesionala pentru extensii incepi sa-l perii usor si delicat de la varf spre radacina. Daca folosesti pieptanul si nu ai o perie profesionala, evita radacinile pentru ca in felul acesta ai toate sansele ca dintii pieptanului sa se agate la baza extensiilor,....si tu nu vrei asta. 
Un alt sfat pe care mi-l permit sa ti-l ofer este: prinde-ti parul atunci cand dormi! Teste stiintifice au demonstrat ca parul tau natural se incalzeste usor in timpul somnului  si de aici "marea încâlceală" (si devine un calvar sa il descurci dimineata), iar pentru a evita acest lucru, cel mai bine este sa-l infasori intr-o esarfa inainte de culcare. Simplu, nu?
Un alt aspect important la capitolul intretinere podoaba capilara este ca produsele de ingrijire sa aiba la baza ingrediente naturale si profund hranitoare...gen Argan :-D Sigur ai citit despre uleiul de Argan si depre proprietatile benefice ale acestui ingredient natural asupra parului tau...nu? nu ai citit? uite aici 

Alte sfaturi.....Daca pana acum faceai dus in 5 minute, de acum incolo numai poti face asta :)))) trebuie sa-ti speli parul cu mai multa grija, sa tii capul drept si sa eviti masarea scalpului in miscari circulare, sau, si mai corect, apeleaza la serviciile unui salon profesionist care aplica extensii si deci, implicit, stiu si cum sa te ajute sa le intretii. 
Si apropo de salon....daca vrei sa vopsesti extensiile, mai bine mergi acolo unde specialistul stie ce vopsea sa aleaga, evita fixativul si spuma de par..Poti folosi placa si ondulatorul pentru ca parul este natural si se poate coafa insa, nu le apropia prea mult de baza extensiilor.... Uuuooofff.....pare complicat, nu? Ce faci, te mai gandesti cand si cum sa iti alegi extensiile, nu? 

Sper ca iti sunt de folos sfaturile mele. Daca da, nu uita te rog de LIKE si SHARE la acest articol si la pagina de facebook. Si daca mai ai nedumeriri...stii ce ai de facut
;-))))))) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.