marți, 18 septembrie 2012

Tendinte coafuri toamna - iarna 2012 - 2013

De ceva timp toate publicatiile glossy care se ocupa de trenduri au scos titluri de-o schioapa pe prima pagina  despre moda coafurilor sfarsit de an 2012 - inceput de 2013.
Pasionatele au inceput febril rasfoirea revistelor cu pricina in cautarea retetei minune pentru un look perfect, adaptat sau macar adaptabil personalitatii fiecareia. Hai sa vedem impreuna ce am descoperit..... 

In primul rand hai sa subliniem un lucru: in timp ce in trecut tendintele erau de a acoperi parte din trasaturile feței cu bretoane sofisticate sau tunsori chic, trendul acestui final de an este de a pune in valoare fizionomia si liniile ochilor gratie tunsorilor si designurilor mai dulci, mai feminine, unde se lasa loc de sclipiri de fragilitate chiar. Zic eu ca e un lucru bun, interesant si binevenit.
Revin in forta coada de cal (lasata intr-un con de umbra anul trecut), cocurile mai mult sau mai putin sofisticate stilul anilor '40-'50, coafuri in linii drepte, geometrice, coafuri tapate, bob-uri false si onduleuri Flapper-girl.  
Spuneam despre coada de cal, intr-adevar, revine in forta, acum o poti purta pe lateralul capului, clasic pe spate adaugandu-i un plus de volum, la baza gatului sau stil samurai in crestet. Ajutate de accesorii glamour, clame sau bentite/esarfe, foloseste-ti fantezia si exprima-te liber!





Pentru "femeia cu atitudine" anul care vine aduce cu sine coafuri indraznete, impletituri sofisticate menite sa arunce discret in lumina reflectoarelor laturile diamantate ale personalitatii lor. Impletiturile pot fi din par mediu sau lung, central sau pe o parte a capului, cu cat mai non-conformiste cu atat mai in trendul anului 2013. Impletiturile indraznete vor scoate in evidenta stralucirea identitatii proprii( celor care le poarta) prin bun-gust si incredere in sine.

Parul drept continua sa se mentina pe pozitie si in noile tendinte coafuri 2012-2013 mai ales datorita faptului ca reuseste sa puna in valoare atat de bine chipul si trasaturile feței, este usor de realizat si de intretinut. Destinat doamnelor si domnisoarelor cu par mediu si lung, acest tip de coafura ofera un look curat si plin de prospetime. 
Si cele care au parul scurt ce pot face pentru a se pastra in trend? Solutia este foarte simpla si la indemana oricui: extensii din par natural 100% SHE by SO.CAP.

Ar mai trebui adaugate 2 cuvinte si despre cocurile anului 2013.... Poti "falsa" daca vrei jucandu-te cu parul tau si dandu-i liberatea de a fi "faux bob" sau bob fals, cand iti ondulezi parul si apoi il prinzi in interior cu ace de par sau agrafe. Sau daca ramai pe clasicul coc, simte-te libera sa iti pui in valoare feminitatea si alege stilul clasic al Epocii de Aur sau cel sofisticat al glam-ului hollywoodian.

Cam acestea sunt noile tendințe in materie de aranjat/sofisticat/podoaba capilara/2012-2013. Tie ce tip de coafura ti s-ar potrivi mai bine?
Scrie-mi mai jos un comentariu daca vrei si nu uita de "like" & "share"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.