miercuri, 31 iulie 2013

Super tendinte 2013

Iata-ne din nou "pe val" ... daca tot vorbim de tendintele verii. Haideti sa descoperim impreuna coafuri noi, sexy, speciale, inspirate din celebrele saloane si sa aflam de la cei mai iscusiti hairstylisti care sunt super tendintele verii 2013 !!!
Daca ai parul scurt sau mediu, ori obisnuiesti sa il porti intr-un anume fel, cu carare pe mijloc sau intr-o parte ... si mai asculti si de tendintele verii, SHE  te ajuta sa iti schimbi look-ul radical in doar 2 minute ;
Daca in trecut tendintele erau de a acoperi parte din trasaturile fetei cu bretoane sofisticate si tunsori chic, trendul acestui an este de a  pune in valoare fizionomia si liniile ochilor. Revine in forta "coada de cal" pe care o poti purta in lateralul capului, clasic pe spate adaugandu-i un plus de volum, la baza gatului sau in stil samurai in crestet.

Noile cozi SHE (DIVA-drept) si (JANET-ondulat) sunt din par natural 100%!!!

Pentru fabricarea lor se foloseste par indian pentru ca este de calitate si are o textura mai groasa fata de cel european.

Calitatea parului este REMY iar prin intermediul acestui sistem, parul este pregatit respectand aspectul natural al cuticulelor, evitand ruperea acestora.





SHE utilizeaza numai par natural 100% prelucrat in directia cresterii firului de par.

Profesionalismul tehnicienilor care lucreaza in laboratorul SHE garanteaza procesele de lucru, asigurand obtinerea unui rezultat optim.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.