luni, 19 noiembrie 2012

Lot nou....deci noutati

Asa cum am promis, iti arat noutatile, caci in sfarsit am primit marfa cea mult asteptata.



In primul rand vestea cea mare: avem din nou pe stoc produse din seria Argan!!! Deja comenzile care erau in stand-by au plecat catre beneficiarii ce au asteptat rabdatori sa ne reintregim stocul, comenzile noi vor fi onorate in ordinea preluarii lor de catre departamentul vanzari. Amanunte despre seria Argan?



Seria "Argan For You" e disponibil in variantele "Salon Professional" si "Home Solution". Formula de succes a seriei "Argan For You" este faimosul ulei de argan, binecunoscut pentru proprietatile sale(hraneste si fortifica parul, protejandu-l de radicalii liberi). Mai multe amanunte pe www.shehairextension.ro

Apoi noutatile: 

Easy One Clip - bentita individuala de 16 cm latime cu trei clipsuri speciale atasate, aceeasi calitate par natural 100% Remy, 55cm lungime si 27 de grame. Gama variata de culori disponibile pe stoc, pret:150 ron / set.



 La cerere am adus un alt produs nou: Coada Pony-Tail Dea din par termic(singurul produs care nu este din par natural, insa rezista la o temeratura de maxim 150 de grade, deci poate fi intins cu placa, dar nu poate fi vopsit). 



Lungime 57 de centimetri, are un aspect extrem de natural, pret: 170 ron.

Tot la cerere am adus extensii de par natural cusut (tessuti) cret.



 Toata gama de culori cu care te-ai obisnuit deja, pentru caracteristici uita-te aici. Pret 688 ron/set.

Tot din gama "profi" am reintrodus in catalog un accesoriu de nelipsit, aplicatorul Star light. 


De ce ai nevoie de un astfel de accesoriu? Clestele StarLight are o prindere foarte comoda si este realizat din material soft-touch, varfurile aplicatorului sunt prevazute cu termostat si se incalzesc la temperatura optima pentru aplicarea extensiilor. Pret 187 ron. 

Am reimprospatat stocul si cu gama completa de placi profesionale, seria "Pearl" si "Glam" dotate cu ultima tehnologie in domeniu( o combinatie intre titaniu,  ceramica, turmalina, infrarosii), face si paru' cret daca bagi degetele in priza, apoi il si indreapta daca vrei....glumeam, evident. 
Ceea ce trebuie sa retii este ca sunt de super calitate aceste placi! ;-)


Cam atat despre marfa primita si noutatile aferente....daca ai intrebari, dubii, nelamuriri astept sa ma contactezi fara ezitare.

O zi minunata sa ai in continuare!

2 comentarii:

  1. ...profesionalism, calitate, promtitudine si...preturi inconfundabil de accesibile. dupa mai multe experiente avute clasez SHE ROMANIA pe primul loc in topul societatilor de profil

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de aprecieri(indiferent cine esti ;-):-)), speram sa ne ridicam mereu la inaltimea asteptarilor clientilor nostri si sa construim un raport de business(si nu numai)pe termen lung bazat pe calitatile enumerate de tine mai sus. Inca o data multumiri!

    RăspundețiȘtergere


Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.